Söndagen den 27 november 2022 - klockan 02:04

Åkeby kvar i Hanviken


Niklas Wennergren 2019-11-02


De som under många år följt Hanvikens fotbollsherrar vet att man genom åren värvat många spännande spelare, men kanske var förra årets värvning av Sören ”Snuffe” Åkeby deras bästa genom tiderna.

Ytterst få tränare har större meriter än Åkeby och det är med glädje som Vikens sportchef Mathias Tauberman, även känd som Tuben, låter meddela att Åkeby och klubben nu är överens om en fortsättning. ”Snuffe” har efter stort botaniserande bland ungdomslagen, plockat ihop ett slagkraftigt, vältränat lag som var med och utmanade om seriesegern in i det sista.


-Vi är mycket nöjda med "Snuffes" arbete i år. Vi var med i toppstriden länge samtidigt som vi under årets slussade in sex juniorer från egna led (varav tre startade regelbundet) i herrtruppen, kommenterar Jonas Holtbäck, sportchef i Hanviken, nyheten.

Föreningen ämnar även förlänga med den övriga ledarstaben, assisterande tränaren Johan Gustafsson, materialaren Tony Wågensand och mälvaktstränaren Fredrik Wallgren.

-Yes, det visar väl hur nöjda vi är med verksamheten under året, fortsätter Holtbäck

Herrlaget drar igång sin försäsongsträning den 29/10 och bl a väntar två spännande matcher mot Huddinge IF och IFK Lidingö under november.
 
 

Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter