Tisdagen den 19 mars 2024 - klockan 10:08

Bra helg för Tyresölagen

Niklas Wennergren 2019-05-06

Bild:Claus Meyer

Hanvikens damer gick upp i serieledning efter att ha besegrat Stureby SK med 4 -2 på lördagseftermiddagen.

Två mål av Nicole Tabari och Olivia Åkerlund i den första halvleken, lade grunden för att få en komfortabel resa fram till segern. Nu smet man förbi både Vendelsö IK och Aspudden/Tellus i tabellen men med en match mer spelad.

Tyresö FF´s damer hade en bitter eftermiddag i Hässelby. Laget ledde inte mindre än tre gånger innan man fick åka hem med endast en poäng i bagaget. 3-3 slöt matchen efter mål av Ida Ahlbom, Maria Poli och Lina Malmborg.

Hanvikens herrar tog en fin skalp ute på Värmdölandet när man besegrade med till synes komfortabla 4-1, men resultatet ljuger. Efter 90 minuter var ställningen fortfarande 1-1, men då slog Pontus Hesselheim till och gav HSK ledningen. Därefter lyckades Yasir Daud och Lamin Sanneh pilla in ytterligare två mål.

Tyresös herrar knep en poäng borta på Krillan i lördags då man mötte Stockholm Inter. Matchen slutade mållöst men i den täta serien så är alla poäng värdefulla.

Bollmora IKF slog tillbaka rejält. Efter utskåpningen i den första omgången (0-5 mot Örby) så krossade man Enskede FF på bortaplan. Målskyttar för Bollmora var Sebastian Herrera 2, Eric Puello, Mehmet Kenger och Sammy Bueno.

Alla sviter har sina slut och på söndagen så förlorade Tyresö United för första gången en seriematch. Tre Laxar blev för starka och vann med 2-1.