Söndagen den 14 augusti 2022 - klockan 07:57

Streamad julkonsert


Tn på webben 2020-12-19Den andra advent bjöd Erik Linder och Fredrik Wide på en julkonsert i Tyresö församlings regi. Bollmoradalens kyrka stod tom men publiken hade ersatts av kameror som filmade och strömmade ut konserten via församlingens hemsida.


– Vi är så glada att det gick att lösa på det här sättet, säger Erik Linder. Vi hoppas att vi lyckades sprida lite julstämning och glada känslor i dessa märkliga tider.

Bjöd på julstämning
Svenska julsånger och amerikanska klassiker blandades med avslappnat mellansnack. Den fina kemin mellan Erik och Fredrik gick genom rutan, både musikaliskt och i dialogen mellan dem.       – Visst saknade vi publiken på plats, men vi fick höra att det var hundratals tittare och det betyder mycket. Vi kunde nästa höra dem, säger Erik och ler.

Möter publiken via nätet
Vanligtvis är grabbarna ute på turné nästan hela november och december, men i år lyser livekonserterna med sin frånvaro.
– Det har varit ett tufft år, alla jobb inställda. Men vi kommer att göra ytterligare en streamad konsert i egen regi. Den årliga traditionella julkonserten med Trion, i nedbantad version. Den 20 december klockan 16.00 på Trions youtube-kanal.


Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter