Fredagen den 2 juni 2023 - klockan 08:16

Matchen mot cancern


Niklas Wennergren 2018-10-20


Tyresö Hanvikens Hockeykrigare tar sats och gör en stor insats i kampen mot cancer. På söndag klockan 16:00 är det nedsläpp i Tyresö Ishall och det spelas alltså inte enbart om tre poäng den eftermiddagen.

Med ett för dagen rosa matchställ, ska THH försöka sig på konststycket att både samla in 15 000 kronor till Cancerfonden och ta tre poäng mot Väsby IK. Klubben hoppas givetvis på fullsatta läktare och man kommer också att auktionera ut det rosa matchstället efteråt.

Idag, lördag, en dag innan evenemanget har man redan fått ihop 3200 kronor och man kan swisha pengar direkt till insamlingen om man inte kan gå ner till hockeyladan på söndag.

Man swishar då BESEGRA14100 till telefonnummer 90 1951 4 och skriver därefter in sitt namn så kommer pengarna till ett gott ändamål. 

Matchen kommer ju också att bli en fenomenal underhållning. THH har ju visat att de är på väg att vända den "lite" negativa trenden, de haft i inlednignen av serien. En seger mot Vallentuna har följts av två uddamålsförluster, nu senast mot seriesuveränen Hudiksvall. Glada-Hudik kom undan med blotta förskräckelsen och en 1-0 seger, så på söndag smäller det utan tvekan. Tredjeplacerade Väsby kan vara det perfekta motståndet för ett taggat THH att börja söka sig högre upp i serietabellen.

Niklas Wennergren

Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter