Söndagen den 10 december 2023 - klockan 20:36

Ökad närvaro på Granängsringen


Tn på webben 2023-11-14

Tomas Olausson, ansvarig för Ett Tryggare Granängsringen, i samspråk med Anita Mattsson (S) i den nya lokalen.
Bild:TN

Tomas Olausson, ansvarig för Ett Tryggare Granängsringen, i samspråk med Anita Mattsson (S) i den nya lokalen.Kommunstyrelsens ordförande Anita Mattsson (S) flyttar sin arbetsplats till Granängsringen en gång i veckan.
Bild:TN

Kommunstyrelsens ordförande Anita Mattsson (S) flyttar sin arbetsplats till Granängsringen en gång i veckan.Som TN tidigare har rapporterat om har allaktivitetslokalen på Granängsringen öppnat. Här kommer att finnas en mängd olika aktiviteter som väntas locka besökare i alla åldrar. Men det finns också en avdelning som är avsedd för möten och arbetsplatser som kommunens verksamheter kan nyttja. Hit flyttade kommunstyrelsens ordförande Anita Mattsson (S) sin arbetsplats i fredags.


I arbetet med Ett Tryggare Granängsringen har kommunen valt att hyra lokaler av Tyresö bostäder i området för olika verksamheter, såsom Fritidsbanken och allaktivitetslokalen. Syftet är att få fler än de boende att hitta till Granängsringen. I och med att lokalen öppnade har kommunens personal möjlighet att arbeta där, något som Anita Mattsson har sett fram emot.


- Det är ett steg i att ta ett ägande över platsen och bidra till trygghet. Ringen ska vara en plats för alla. Det är en fantastisk möjlighet att kunna jobba här också eftersom det blir mycket lättare att ha
spontana möten med Tyresöbor, säger Anita Mattsson.

Hon berättar att hon planerar att arbeta på Granängsringen en dag i veckan, huvudsakligen på
fredagar.


Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter