Våren ska snart hälsas välkommen och dagen efter detta så ska det givetvis demonstreras, men helgen innehåller så mycket mer än majbrasor och demonstrationståg.

På fredagskvällen bjuder återigen Restaurang Silverado in till Popquiz med Fredrik Fagerlund.Det brukar vara mycket folk oftast fullsatt och riktigt härlig stämning. Fredrik som håller i trådarna till detta har en bra nivå som tilltalar alla. 

Quizstart:21:00

Fotboll blir det rejält av på lördagen då fem utav sex lag spelar på hemmaplan. Tyresölagen har ju börjat starkt och vi håller naturligtvis tummarna för att de fortsätter på samma sätt. Är man intresserad så hinner man faktiskt att se samtliga matcherna som går under lördagen (28/4).

12:30 Tyresö FF- P18 (Tyresövallen) Division 1 Södra Svealand
14:00 Hanvikens SK – Ekerö BoIS (Trollbäckens IP) Division 4 Mellersta
16:00 Hanvikens SK – Saltsjöbaden (Trollbäckens IP) Divisions 4 B
18:00 Bollmora Internatzionale IKF – Tyresö United (Trollbäckens IP) Division 7G

Socialdemokraternas startar sitt första majtåg klockan elva utanför Ica i Granängsringen. Självklart så har man med sig mässingsorkester och man kommer i år att samlas vid Forellentorget det vill säga det torg som ligger utanför Bio Forellen. Där kommer det givetvis att finnas popcorn och kaffe. Årets talare är tre till antalet. Riksdagsmannen Mattias Tegnér, oppositionsrådet Anita Mattsson och Johanna Schaub kommer att  sköta snacket och underhållningen sköts av Emma Larsen, gitarrist och sångare från Krusboda. Vill man se ännu mer av Emma (och det vill man) så ska man gå till Rival dagen efter, där hon uppträder med fullt band. Som vanligt så går det också en buss rakt in till Humlegården efteråt om man vill lyssna på 

Marschstart:11:15
Talstart: 12:00

Foto: TN |

Dela