Förlust på övertid mot BoIS

Niklas Wennergren 2022-02-03

<span>Nicklas Nousiainen blev tvåmålsskytt. Här i en het duell i matchen mot Västervik.</span>
Bild:Claus Meyer.

Felix Liljegren hamnade i målprotokollet återigen

Det blev en knapp förlust för Tyresö Hanviken i Allettan på onsdagskvällen, även om det var en förlust som gav mersmak om man nu kan säga det om en förlust.

Hemmalaget föll i sudden death men var värda ett bättre öde. Albin Kedbrandt gav BoIS ledningen i den första periodens 13 minut men två mål av Nicklas Nousiainen vände på den steken men innan den andra perioden var över hade västgötarna både kvitterat och tagit ledningen. Detta genom ett power playmål av Mikael Hansson och Jesper Lindén.

THH gick in i den tredje perioden med ett måls underläge, men redan efter 58 sekunder hade Felix Liljegren utjämnat igen.

- Vilken skillnad mot förra veckan när dem mötte Västervik. Det var som att se ett helt annat lag. Högt tempo och väldigt roligt att se på. De var verkligen värda att vinna idag, säger en dam ur publiken som var helt klart lite lätt röd/vit i färgen.

Nästa match på hemmais spelar THH på söndag och då möter man Kalmar HC med nedsläpp klockan 16:00.