Lördagen den 19 oktober 2019 - klockan 09:26

13 segrar.4 oavgjorda.1 Förlust. Stabilt som Dr Alban skulle uttryckt det.
13 segrar.4 oavgjorda.1 Förlust. Stabilt som Dr Alban skulle uttryckt det.

Från Korpen till Femman på två är

För ungefär två år sedan så beslutade sig eldsjälarna Robin Cofre och Jonathan Opazo för att sluta spela Korpfotboll, och istället flytta in laget Stockholms seriesystem. Ett drag som visade sig vara ”rätt så” lyckat. 

Läs mer
Frida Thörnqvist chockar AIK med att göra 1-0 redan efter fyra minuter. Började med glädje men slutade i tårar.

Fotbollssäsongen 2019 är till ända.

Förra årets makalösa säsong där fyra av kommunens klubbar blev uppflyttade, gick självklart inte att upprepad, Det har varit både upp och ner för lagen i år och vi gör här en noggrann analys av året.

Läs mer
Bakai plockar ytterligare en straff.

Tyresö FF vann Victoria Cup igen

En underbar höstdag med strålande solsken och rejält med publiken på Boovallen ramade in Victoria Cupfinalen 2019, och avslutade säsongen på bästa sätt för Tyresö FF.

Läs mer
Frida Höglund och förre Tyresöspelaren Alexandra Lundström, numera i Aranäs.

Tyresö fick Aranäs på fall

Tyresö Handbolls säsongspremiär blev en riktig succé när de besegrade topptippade Aranäs med tre bollar i en nervknipande rysare.

Läs mer
Får vi se en liknande bild idag???

Slaget om Stockholm avgörs idag

Det må vara höstkyla över landet men detta värms enkelt upp av den skållheta finalmatchen i Victoria Cup som spelas idag klockan 13:00 på Boovallen.

Läs mer


Sport i helgen

Nu när fotbollssäsongen drar sig mot sitt slut och vintersporterna precis startar upp så måste man som sportintresserad nästa klona sig för att hinna med alla spännande evenenmang i vår kommun.

Läs mer
Frida Thörnqvist chockar AIK och sätter 1-0 efter 5 minuter.

TFF 3 minuter från ny cupskräll

Tredje omgången i Svenska Cupen och en plats i gruppspelet stod på spel för Tyresö FF och AIK i onsdagskvällens rysare på Tyresövallen.

Läs mer
Maria Poli avgjorde mot Hammarby senast. Upprepning ikväll?

Cupfest på Tyresövallen

Det blir ett riktigt mittiveckan party för fotbollsälskarna när AIK kommer på besök för match i Svenska Cupen för damer.

Efter Tyresö FF’s skrällseger mot Hammarby i den förra omgången får man nu ta...

Läs mer
Stark och otroligt snabb. Här mot Örebro.

Hattrick i Hattrick på åtta dagar

 

Tyresös damlag går fram som en slåttermaskin i Division 1 södra Svealand den här hösten och någon som verkligen har hittat målformen i höst är Frida Thörnqvist. Hon leder skytteligan i serien tillsammans med Älvsjös Malin Nyberg, men då har Thörnqvist spelat fyra matcher mindre.

Läs mer


Gråman debuterade i Finnkampen

 

Tyresö FK´s underbarn Katharina Gråman fick debutera i landslagsdressen i Finnkampen i slutet av augusti. Femtonåringen fick tävla på 100 meter häck och på korta stafetten i Ungdomsfinnkampen på Stockholms Stadion.

Läs mer
<span>Nico Cordero var inblandad i alla tre målen och gjorde själv sitt 15:e.</span>

Cordero bakom Hanvikens seger

Fjärdeplacerade Hanvikens SK tog emot tabelljumbon Tullinge TP, på ett mer än lovligt blåsigt Trollbäcken under lördagen.

Läs mer


TFF fortsätter chocka topplagen

Tyresös herrlags oförmåga att besegra bottenkonkurrenterna har försatt dem i ett trängt läge i tabellen. Endast en poäng ner till kvalplats har fått många att tvivla på lagets förmåga och undra om de verkligen varit redo för uppflyttning.

Läs mer
Tyresös fronlinje, Frida Thörnqvist och Maria Poli, gjorde tre mål mot Södersnäckorna.

Full pott för Tyresölagen

Lördagens fotboll bjöd på inte mindre än tre rejäla målfester i idrottskommunen Tyresö och har vi tur så fortsätter den trenden under söndagen då Tyresö FF´s herrar spelar.

Läs mer


Försäsongsturnering i Tyresöhallen

Tyresö Handboll bjuder i helgen in till försäsongsturnering och som vanligt så är det skarpt motstånd redan från start.

Läs mer
Miralem Aslani visades ut redan efter 22 minuter.

Mishas utvisning förstörde festen

Ett endast tio man starkt Tyresö FF hade mycket svårt mot ett starkt och motiverat Stockkholm Inter i gårdagens match i Dvision 2 Södra Svealand.

Läs mer
Nicolas Cordero leder skytteligan i Division 3 Södra Svealand.

Hanviken upp i topp

Hanvikens SK toppar både Division 3 Södra och skytteligan i serien, där deras skarprättare Nicolas Cordero, tronar ensam i topp med 1 mål på 10 spelade matcher.

Läs mer


Slugt TFF chockade serieledarna

Att kalla matcherna mellan Tyresö FF och IFK Haninge för derby är naturligtvis inte helt korrekt, men det råder inte något tvivel om att rivaliteten mellan lagen alltid borgar för hårda, täta matcher av, åtminstone derbykaraktär och söndagens match var inte något avsteg från den regeln.

Läs mer
22 minuter in i Cupmatchen mot Hammarby förstörde Maria Poli festen för Bajenklacken.

Skrällvinst mot Bajen

Ytterst få närde nog några större förhoppningar om att ett ungt Division 1 lag skulle ha någon större chans emot ett lag som förra säsongen spelade i Allsvenskan och idag ligger tvåa i Elitettan.

Läs mer
Nico Cordero. 11 mål på 9 matcher.

Toppmatch i getingboet

Hanviken skördar stora framgångar och nykomlingen toppar denna veckan Division 3 Södra Svealand, men en förlust eller ett oavgjort resultat kan få dem att hamna på kvalplats.

Läs mer
Mest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter