Lördagen den 16 februari 2019 - klockan 16:42Tyresö FF värvar Dibba

Tyresö FF tycks inte ha några planer på att bli en slagpåse i Division 2 denna säsong. Strax efter att föreningens hemsida annonserat tre utmärkta nyförvärv, så rullar det in två till.

Läs mer
<span>Adonis Pelagia </span>

Tyresö FF stärker upp på bred front

Nyuppflyttade Tyresö FF har, lagom till säsongsstarten varit ute med värvarhåven. Går man från Division 4 till Division 2 på två säsonger så kan detta vara nödvändigt och laget består ju fortfarande mestadels av egna produkter.

Läs mer


34:e ST Cupen i mål

Varje år, varje jul och nyårshelg, sedan 1984 så har Tyresö FF arrangerat Tyresö kommuns mest publika evenemang, med runt 50 000 åskådare.

Läs mer


Ny tränarbomb slår ner i Tyresö

Efter att Tyresö FF värvat in två fotbollslegender (Victoria Sandell och Kicki Bengtsson) att leda damlaget, så vill ju inte Hanvikens SK vara sämre, utan chockar hela fotbollssverige med att anlita Sören "Snuffe" Åkeby att leda deras herrlag i Division 3, nästa säsong.

Läs mer


Ungt ishockeylöfte provspelar i Tjeckien

Oskar Johansson,18,som startade sin karriär i Tyresö Hanviken som treåring har blivit inbjuden till provspel i HC Vitkovice Ridera, som spelar i landets högstaliga.

Läs mer
Mia Lagumzija var i det närmaste ostoppbar. Inte ens Ronja Vesterlund kunde hålla emot.

Bitter förlust för Tyresö

Lördag eftermiddag och finbesök av serieledande Guif från Eskilstuna borgade för storpublik i Nybodahallen. Bortåt 350 personer hade letat sig till hallen och det var hög stämning.

Läs mer
Mattias &Ouml;stberg når med sin unika spänst nästan alltid högst i luftduellerna. Här gör han 1-0 för HSK.

Hanviken tillbaka i Division 3

Trollbäckens IP de sena dagarna i oktober. På sin höjd fem grader varmt, och ett regn som kommit och gått under dagen, men förvisso hölls sig borta under matchen, Så kan man kort sammanfatta inramningen av matchen mellan Hanvikens herrar och Viljan från Strängnäs.

Läs mer


Kicki Bengtsson assisterar Victoria Sundell

Först så gör Tyresö FF klart med en av de största ikonerna inom svensk fotboll någonsin, Victoria Sundell, därefter så väljer man Kicki Bengtsson som hennes assisterande.

Läs mer
Hugo Edlund hade en svettig dag i målet. Här sätter Nick Hedemyr 2-0 för Väsby.

Brakförlust mot Vilda Väsby

Nej det blev inte någon skräll inför storpubliken i Tyresö Ishall, men väl en mycket lyckad insamling till Cancerfonden för Tyresö Hanviken Hockey. Man får glädjas åt det som går att glädjas åt för närvarande.

Läs mer
Jonathan Avernäs blev Hanvikens räddare i matchen mot Järla IF.

Oavgjort för HSK

Kvalspelet fortsätter för Hanvikens seniorherrar. I fredagskväll (20:00! Vill man inte ha publik eller?) mötte man Division 3 laget Järla IF borta på Nacka IP

Läs mer


Matchen mot cancern

Tyresö Hanvikens Hockeykrigare tar sats och gör en stor insats i kampen mot cancer. På söndag klockan 16:00 är det nedsläpp i Tyresö Ishall och det spelas alltså inte enbart om tre poäng den eftermiddagen.

Läs mer


Bollmora chockade VH i Cupen

Nyblivna Division 6 laget Bollmora Inter fick en drömstart på sitt cupäventyr när man lite överraskande besegrade Västerhaninge som vann Division 4 Södra överlägset. Det skiljer alltså tre serier mellan lagen, eller 38 placeringar i seriepyramiden om man räknar noggrannt.Det var med andra ord inte direkt en drömlotting för Bollmora.

Läs mer


HSK klarade första hindret mot 3:an

En drömstart med ett ledningsmål, signerat Andreas Varg, redan efter tre minuter, la grunden till Hanvikens första seger i kvalspelet till Division 3.

Läs mer


Fotboll 2.0 - Victoria Isaksson summerar 2018

2018 har varit ett roligt och lärorikt fotbollsår för oss i damlaget. Eftersom vi var nykomlingar i division 1 förra året så hade vi inte någon specifik målsättning då, men vi var överens om att vi ville vara på den övre halvan av tabellen och helst topp 5, men fokuset låg på att känna på skillnaden mellan division 1 och 2 och kunna utveckla vårt spel.

Läs mer
Den numera klassiska segerbilden.

Bollmora Inter upp i Division 6

Inte bara Tyresö United och Tyresö FF tar klivet upp en serie i år. Även Bollmora Internazionale klarade av att ta steget upp. Som andra lag i serien så får man nu följa med United upp och de fantastiska derbyna kan alltså fortsätta även nästa år.

Läs mer


Tyresö FF avslutar med stil

Tyresö FF´s damer såg till att avsluta i stil inför hemmapublik i solgasset på söndagseftermiddagen. Lawlaw Nazeri slog till två gånger i den första...

Läs mer
1-0 redan i 15:e minuten av Josef Rakez.

Tyresö FF tillbaka i Division 2

För exakt  ett år och åtta dagar sedan så spelade Tyresö FF oavgjort mot Segeltorp samtidigt som Tullinge TP vann mot Tungelsta med otroliga 7-5. Tullinge hade då hämtat in ett 1-5 underläge och gått om TFF i serien. TFF var tvugna att spela minst  oavgjort för att ta steget upp, men Segeltorp ledde alltjämt. Med endast sex minuter kvar på matchklockan utjämnade till slut Christoffer Nyberg och TFF gick upp en serie.

Läs mer


Tyresö FF vann cupen

För andra gången på tre år så tog Tyresö FF hem Victoria Cup. En rafflande match där det stod 1-1 vid full tid. Målskyttar i straffläggningen var...

Läs mer


Sport i helgen

Det finns som vanligt massor av spännande sport att kolla in i Tyresö med omnejd även denna helg. För de riktiga sportnördarna så är de här veckorna när sommarsporterna fortfarande inte tagit vila, och vintersporterna satt igång, helt underbara.

Läs mer
Mest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter