Onsdagen den 21 februari 2018 - klockan 14:03

Sara Odden. Tyresös \
Sara Odden. Tyresös "Jugge-skott"

Seger utan storspel

En arbetsseger. En dag på jobbet. Det finns många sätt att beskriva Tyresödamernas seger mot OV Helsingborg på lördagen. Oavsett vad så var det inte en seger som vare sig spelare eller coachen Thomas Hedlund var nöjda med.

Läs mer
Felix Liljegren är glad efter att ha petat in en straff

THH grep sista halmstrået

Efter debacklet mot Nacka HK har Tyresö/Hanviken gjort en märklig uppryckning. Två segrar mot Sollentuna och därefter vinst mot serieledarna Hammarby IF, på övertid.

Läs mer
Thomasson försöker återigen ta sig förbi Rasmus Davidsson

Bottennapp i bottenderby

Det var upplagt för en riktig ishockeyfest i Tyresö Ishall på söndagseftermiddagen när Tyresö Hanviken och Nacka möttes för fjärde gången denna säsong.

Läs mer


Promenadseger i Stockholmsderbyt

Tyresödamernas ryktbarhet verkar ha spritt sig rejält om man får tro den stora publik på runt 400 personer som tagit sig till Tyresöhallen för att njuta av Allsvensk handboll.

Läs mer
Segerdans i lördags igen

Storskräll i Tyresöhallen

Tyresölagens skrällvecka fortsatte på lördagen. Efter att Tyresö/Hanviken Hockey besegrat serieledarna Gripen i onsdags, beslöt ortens handbollsherrar att surfa vidare på den.

Läs mer
Axel Steen behöver ibland inte ens nudda isen.

THH-Gripen

Ed THH på sista plats i HockeyEttan och Nyköping Gripen i topp så var inte oddsen på bortaseger så enormt höga. Efter söndagens förlust mot bottenlaget Arlanda Wings så hade inte THH’s stolta gossar stärkt sina aktier direkt.

Läs mer


Sport i veckan

Det finns som vanligt massor med sport att titta på för de som inte har någon större lust att lämna kommunen. Redan ikväll så bjuds det på förstklassig...

Läs mer
Christoffer Odljung i kamp med Jens Westerdahl

Förlust mot serieledarna

Stärkta av onsdagens derbyseger mot Nacka HK ställdes Tyresö/Hanviken på söndagseftermiddagen mot serieledande Vallentuna. Första perioden började dock inte riktigt...

Läs mer
Johanna Brejding gjorde en gedigen insats när hon fick chansen.

Storseger mot Drott

Nyuppflyttade Drott blev inte mer än en munsbit för ett till tänderna taggat Tyresö på lördagseftermiddagen. Efter halva serien så har Tyresö 20 poäng...

Läs mer
Nacka på fall i tät derbyrysare

Rivstart För THH I Vårettan

Omstarten av HockeyEttan, den så kallade Vårettan. Medan Huddinge, Valbo, Hudik, Visby och Väsby försvunnit "upp" till AllEttan så startar om med de sju kvarvarande lagen. Ett lag har chans att kvala sig uppåt medan två lag åker ner i Division 2.

Läs mer


Ljus i mörkret

Tyresö Nyheter kan på årets andra dag kan Tyresö Nyheter presentera vår nya kolumnist Viktoria Isaksson. Vickan är fotbollsspelare och representerar Tyresö FF. Hon kommer under året att berätta lite om vad som händer bakom dörrarna i damlagets omklädningsrum.

Läs mer
I förra mötet blev Lukas Olander-Ekbäck matchhjälte, men idag var han betydligt mänskligare.

Äntligen seger

Efter 13 matcher utan vinst så drogs äntligen proppen ur och Tyresö Hanviken Hockey kunde äntligen kliva av isen som vinnare. Att det var emot, arga lokalkonkurrenten Nacka HC, gjorde ju inte saken sämre.

Läs mer
Caroline Frykgård. Ny i Tyresös trupp.

Tyresö FF värvar ny målvakt

Tyresö FF presenterar idag  ett oerhört meriterat nyförvärv i fom av Caroline Frykgård. Frykgård är en meriterad målvakt som har spelat i klubbar som...

 

 

Läs mer
Tyresödamerna gav Kärra fullt upp

Uppåt för damerna - Bara nedåt för herrarna

Tyresö har hela säsongen varit ett av topplagen i serien och gått fram som en ångvält. Ska det vara några klagomål så ska det i så fall vara på att hemmaspelet inte riktigt har klaffat.

Läs mer
Simon Svahn

Varje Fall Är Ett Fall Framåt

Som rubriken antyder så blev det inte någon seger för THH den här gången heller. Däremot blev det en bra och tät match där hemmalaget faktiskt var snubblande nära att ordna en seger.

Läs mer
Dramaturgiskt sett en fantastisk ishockeymatch, bortsett från resultatet.

Den tunga trenden fortsätter för Tyresö Hanviken i Hockeyettan

Den långa perioden utan vinst fortsätter för Tyresö Hanviken. Igår, onsdag kväll, förlorade laget mot Sollentuna HC på hemmaplan i Tyresö Ishall. 

Matchen slutade 3-4 efter förlängning och straffar,...

Läs mer


Kämpande Tyresö Hanviken förlorade till slut

Tyresö Hanvikens förlorade borta mötet mot Huddinge i Björkängshallen. Den tunga trenden håller därmed i sig, då Tyresölaget inte vunnit sedan 1:a oktober.

Läs mer


Embring klar för TFF

Tyresö FF har gjort klart med Hanvikens vindsnabbe yttermittfältare Joel Embring. Embring som var en av de absolut bästa spelarna i Hanviken under förra säsongen har...

Läs mer


THH bryter med Carlsson

Idag (lördag) kom Tyresö Hanviken Hockey och Michael Carlsson överens om att avbryta samarbetet med att leda föreningens A-lag i Hockeyettan.

Läs mer