Fredagen den 20 april 2018 - klockan 14:41

Mike Elgered lurar återigen Tony Tolic i Mantorps kasse
Mike Elgered lurar återigen Tony Tolic i Mantorps kasse

Tyresö Handboll behåller sin Allsvenska status

Efter en fin insats nere i Mantorp i söndags så hade Tyresös herrar en "relativt" bra möjlighet att fixa nytt Allsvenskt kontrakt på onsdagskvällen.

Läs mer
Erik Östling har prickat storformen lagom till kvalet. 7 mål senast

Kvalsspel i Tyresöhallen

Efter att damerna kvalat klart så är det dags för herrarna att följa upp med Allskvenskt kval mot Mantorp. Tyresöherrarna som förra året kvalade till Elitserien...

Läs mer
Maria Poli når högst i straffområdet.

Premiärseger för TFF

Det engelska uttrycket "a walk in the park" kan på ett bra sätt symbolisera Tyresö FF´s damlags premiärmatch i Division 1 Södra på lördagen.

 

Läs mer
Nico Cordero, Jonathan Avernäs och Joakim Kupari såg till att HSK startade med en seger.

Storslam för Tyresölagen

Det blev en mer än lyckad premiär för samtliga Tyresölag som var i elden under lördagen då alla tog tre poäng. Hanvikens SK spelade hemma mot Spårvägens GoIF i mellanfyran och vann betryggande med 4-1.

Läs mer


Fotbollspremiär

Om bara några dagar är det äntligen dags, i flera månader har vi tränat och förberett oss inför just det här - seriepremiären.

Läs mer
Tyresö på rygg och utslagna

Tyresös SHE-drömmar i spillror

Trots en förkrossande överlägsenhet i den inledande kvalmatchen så räckte inte det hela vägen fram för Tyresö Handbolls tappert krigande damlag.

Läs mer
Sara Odden och Olivia Svalstedt är på väg att lyfta

Bitter förlust i Skara

När Johanna Hellgren iskallt kastar in bollen till Vilma Matthijs på linjen, som vräker sig in i straffområdet och kastar in 2-0 bollen efter fyra minuter så såg alls hur enkelt handboll kan vara. I en perfekt värld alltså.

Läs mer
Evelina Eriksson var en av planens giganter och säkert rätt nöjd över att inte ha fallit för Skaras locktoner.

Storseger mot Skara

Skaras handbollsdamer har haft det motigt under säsongen och endast tagit fem segrar på 22 försök i SHE. Det helvete som mötte dem i Tyresöhallen var ytterligare ett kvitto på att kvalet mot ett formstarkt Tyresö i medvind kan bli väldigt jobbigt.

Läs mer


Kvaldags i Tyresöhallen

Vi har ju ofta beskrivit Tyresö Handbolls damer som tåget i Tyresö Nyheter, men lite SJ har det ändå blivit över laget då de måste ta en omväg till landets högsta serie.

Läs mer
2-0 redan efter fem minuter.

TT utslagna

Den tredje och avgörande matchen mellan TT IBK och Värmdö IF gick på lördagen av stapeln i Värmdöhallen i Hemmesta.

Läs mer
Målglädje i Värmdö

Kvalraffel i Tyresöhallen

Efter en rafflande förlängningsseger senast så hade TTIBK fina möjligheter att ta sig vidare till play off final på torsdagskvällen.

Läs mer
Ronnie sålde 32 böcker på en dag i julhandlen

Ronnie Hellström – Bäst i världen

Det är några dagar kvar till jul och vädret är allt annat än juligt. Södermalm är lika inbjudande som en engelsk förort när det börjar skymma och jag kryssar fram mellan stressade julklappsköpare och finner snart det bord där författaren Tore S Börjesson sitter vid utanför Akademibokhandeln.

Läs mer
Sara Odden. Tyresös \

Seger utan storspel

En arbetsseger. En dag på jobbet. Det finns många sätt att beskriva Tyresödamernas seger mot OV Helsingborg på lördagen. Oavsett vad så var det inte en seger som vare sig spelare eller coachen Thomas Hedlund var nöjda med.

Läs mer
Felix Liljegren är glad efter att ha petat in en straff

THH grep sista halmstrået

Efter debacklet mot Nacka HK har Tyresö/Hanviken gjort en märklig uppryckning. Två segrar mot Sollentuna och därefter vinst mot serieledarna Hammarby IF, på övertid.

Läs mer
Thomasson försöker återigen ta sig förbi Rasmus Davidsson

Bottennapp i bottenderby

Det var upplagt för en riktig ishockeyfest i Tyresö Ishall på söndagseftermiddagen när Tyresö Hanviken och Nacka möttes för fjärde gången denna säsong.

Läs mer


Promenadseger i Stockholmsderbyt

Tyresödamernas ryktbarhet verkar ha spritt sig rejält om man får tro den stora publik på runt 400 personer som tagit sig till Tyresöhallen för att njuta av Allsvensk handboll.

Läs mer
Segerdans i lördags igen

Storskräll i Tyresöhallen

Tyresölagens skrällvecka fortsatte på lördagen. Efter att Tyresö/Hanviken Hockey besegrat serieledarna Gripen i onsdags, beslöt ortens handbollsherrar att surfa vidare på den.

Läs mer
Axel Steen behöver ibland inte ens nudda isen.

THH-Gripen

Ed THH på sista plats i HockeyEttan och Nyköping Gripen i topp så var inte oddsen på bortaseger så enormt höga. Efter söndagens förlust mot bottenlaget Arlanda Wings så hade inte THH’s stolta gossar stärkt sina aktier direkt.

Läs mer


Sport i veckan

Det finns som vanligt massor med sport att titta på för de som inte har någon större lust att lämna kommunen. Redan ikväll så bjuds det på förstklassig...

Läs mer