Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 09:22

Brakförlust För TFF

2016-10-08

Första matchen i kvalserien till Division 3 gick rent ut sagt käpprätt åt helvete. Enhörna var snäppet starkare i den första halvleken, men Tyresö höll Sörmlänningarna stången fram till paus.

I första halvlekens slutskede drog dock Mohanned "Moe" Aljojah ett rött kort. Något kontroversiellt då domaren Jonathan Varli i första skedet inte tänkte åtgärda det fula ord som Moe använt. En röststark hemmabänk uppmärksammade dock Varli på detta så att TFF fick avsluta halvleken med 10 man. Det var minst sagt upprört i pausvilan. Det faktum att domaren hade samma efternamn som en av spelarna i hemmalaget gör ju den konspiratorisk lagade än mer upprörd.

I den andra halvleken fortsatte bedrövelserna då hemmalaget tog ledningen redan efter tre minuter genom den notoriske målskytten Charbel Danho. På drygt tio minuter skapade sig hemmalaget en 3-0 ledning och när sedan ankaret och lagkaptenen Mattias Andersson drog på sig två gula på tre minuter så var denna ruggiga höstlördag just så hemsk som vädret antydde.
Dejvid Varli avslutade Enhörnas målskytte i matchens sista minut och skickade hem Tyresöpojkarna med en svidande 4-0 förlust i baken.

Nu krävs det att TFF åker hem och skärper upp sig ett par snäpp inför nästa veckas hemmamatch mot FC Krukan.