Måndagen den 27 maj 2019 - klockan 05:48

Fotbollslördag


2018-05-19

Bild:Claus Meyer

Försommar och en riktig fotbollslördag för Tyresölagen står på menyn och som dessert så bjuds det på FA-cupfinal mellan Chelsea och Manchester United.

Redan igår så var det seriefinal i Division 4 mellersta mellan obesegrade Värtan och Hanvikens SK. Viken tog en viktig seger, som gör att laget endast är två poäng efter Värtan i tabellen med en match mindre spelad. Jonathan Avernäs gjorde båda Hanvikens mål inom loppet av tre minuter.

Tyresövallen vankas det derby mellan TFF och Älta. Tyresö FF är tvåa i serien och har endast förlorat en match medan Älta är sist i tabellen utan någon poäng alls. Ser ut som en given hemmaseger, men i såna här matcher kan ingen vara säker. Avspark:14:00.


Hanvikens damer som förlorat poäng i två matcher på raken, spelar borta mot Långholmen FC en oerhört viktig match för båda lagen. LFC har endast tagit en seger i år och HSK vill ju hänga med i toppen. Avspark 16:00 på Essinge IP.

Tyresö FF´s damer spelar har lite samma läge. En riktig sur förlust förra söndagen mot Älvsjö AIK (när är det inte surt att förlora mot Älvsjö) och nu match mot jobbiga Sätra SK.

Som avslutning på denna eftermiddag så kan man alltså avsluta med att se FA - Cupfinalen på Wembely mellan Chelsea och Manchester United. 

Niklas Wennergren

Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter