Det blir en ganska så mager idrottshelg för de sporthungrande Tyresöborna. Detta beroende på att nästan samtliga lag spelar på bortaplan.

Redan på onsdag har man dock möjlighet att ta sig till Råstaparkshallen och se TTIBK´s damlag möta AIK i Stockholms DM. AIK är ett bottenlag i division 1 och det här kan vara en bra match för TT att höja självförtroendet ytterligare.
Matchstart 19:30. Onsdag

Helgen bjuder på storfrämmande från Göteborg då andraplacerade Pixbo kommer på besök. Gästerna ligger på andra plats i serien och har en historia som en av landets storklubbar i innebandy.
Matchstart: 16:00 Tyresöhallen (Nyboda). Söndag

TT´s herrlag är iväg till Strängnäs för att försöka plocka tre nya poäng och förbättre sin position i tabellen. Helgens seger hemma mot Järfälla har säkert givit råg i ryggen och Strängnäs har startat svagt och endast tagit tre poäng så förutsättningarna för att lyckas är goda.
Matchstart: 17:00 i Thomas Arena. Lördag.

Tyresö FF tar båten till Gotland och ska försöka klämma till Dalhems IF i det rafflande division 3 kvalet. Samtidigt tar Enhörna IF emot FC Krukan hemma på Fritidshemmet, i en match där Krukan måste plocka poäng, om TFF ska ha någon chans på uppflyttning.
Matchstart: 14:00. Lördag.

Tyresö Handboll spelar båda sina matcher på bortaplan i helgen. Damerna får åka till kexhuvudstaden i Sverige, Kungälv för match mot tuffa KHK. Lagen är placerade tvåa och trea i serien och det kommer att bli en tuff match utan tvekan.
Matchstart: 17:00 Mimershallen. Lördag.

Herrarna tar pendeltåget till Märsta för match mot Skånela. Hemmalaget har startat svagt och ligger för närvarande under strecket så det kommer att bli en svår match för Tyresö.
Matchstart:16:00 Vikingahallen. Söndag

Så ett idrottsevenemang i kommunen i helgen. Jag hoppas att vi alla ses i Tyresöhallen (Nyboda) på söndag.

Niklas Wennergren

Foto: TN | Förra årets kvalsegrare TTIBK tar sig an Pixbo på lördag.

Dela