Det blev en svängig eftermiddag på Tyresövallen för HSK-fansen och de tillresta Enhörnaborna.

Marcus Theng och Erik Backman gav gästerna ledningen både en och två gånger i den första halvleken. Båda gångerna kvitterade Jesper Bertling för Hanviken. Hanvikens stjärnforward Nicolas Cordero satte sedan hemmalaget i förarsätet, då han tidigt i andra halvlek satte 3-2 bakom Rikhardur Jansson i Enhörnakassen.

Enhörna lyckades dock återigen resa sig och kvitterade med 25 minuter kvar på matchklockan. HSK 2017 skulle ju inte vara den dramaakt som man nu är om man inte sparade avgörandet till absolut sista minuten och självklart var det Nico “92:an” Cordero som avgjorde det hela strax innan det var dags att blåsa av.

“Två matcher där vi spelar bra och förlorar med uddamålet följs av en dålig match med tre poäng.” Konstaterar Jonas Holtbäck på klubbens hemsida.

Härnäst väntar nykomlingen Newroz som ligger precis efter HSK i tabellen. Vinst där så drar man sig bort från bottenträsket och upp till fastare mark.