Måndagen den 25 juni 2018 - klockan 17:39

Nu rullar fotbollen igång


2017-07-31

Bild:Hanvikens SK

Bild:Bosse Hedman

Bild:Claus Meyer

Nu börjar det så smått röra på sig i fotbollsdjungeln i Tyresö. Hanvikens SK är först ut och har säsongsstart redan på onsdagkväll.

Tillbaka på hemmaplan och naturgräs är HSK, nu när upprustningen av löparbanorna är klara. Vi får hoppas att det gör susen och ger en nytändning för Viken och det utsatta läge de befinner sig i. I nuläget har ingen puls tagits på laget men jag såg Jonathan Avernäs i centrum i fredags och han såg pigg ut. Järna är seriens klart sämsta lag och det måste helt enkelt bli seger här. Det här blir också förts chansen för hemmapubliken att stifta bekantskap med lagets nya värvning från Spårvägen, Taber Abdihakim Ali, som enligt uppgift  ska vara stor och tung forwardstyp.

HSK - Järna SK
Plats: Trollbäckens IP
Datum: 2:a augusti
Tid: 20:00

Nästa match går på fredag och är en riktig godbit för oss fotbollskonnässörer. En Tyresö/Haninge drabbning i Division 4 Södra. TFF. Tar emot Vendelsö IK på hemmaplan och vi minns vårens utskåpning, när TFF vann med 3-0. Räkna alltså med ett revanschsuget VIK.

TFF - Vendelsö IK
Plats: Tyresövallen f.d Bollmoravallen
Datum: 4:e augusti
Tid: 19:45

På lördag blir det till att åka till Boovallen om man vill se Tyresö spela. TFF möter Boo FF i ett mycket viktigt möte. BFF ligger i serieledning efter att ha startat matchandet redan i förra veckan med en seger mot IFK Nyköping.

Boo FF - TFF
Plats: Boovallen
Datum: 5:e augusti
Tid:14:00

HSK startar dessutom med två hemmamatcher på raken så även på söndag kan ni se Division 3 fotboll i kommunen. Som alltid när Spåret kommer till Tyresö kommun så får ju matcherna lite hetsig derbykaraktär och vi hoppas självklart på fullsatt och bra stämning.

HSK - Spårvägens GoIF
Plats: Trollbäckens IP
Datum: 6:e augusti
Tid: 14:00

Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter