Det är dags för le grande finale för Tyresösfotbollskämpar till helgen efter en vårsäsong som varit både upp och ner för lagen. Hanvikens SK´s damlag avslutade redan förra veckan seriespelet med en fin 4-1 seger mot Boo FF.

I och med segern så befäster HSK sin placering i tabelltoppen, men är hela fem plång efter serieledande Segeltorp.

Tyresö FF, suveräna serieledare i Division 2 Östra, avslutar med en riktig toppmatch hemma på Bollmoravallen på lördag klockan 14:00. TFF saknar spelmotorn Jennifer Egelryd som har blivit förärad en avstängning för matchen mot ahuddinge i våras. Snabbt jobbat Gotlands Fotbollförbund. Tillbaka är troligen Linn Axelsson som tvingades utgå i seriefinalen mot Södersnäckorna förra helgen, däremot är Linn Österholm fortfarande bortrest. 15 åriga Julia Salheim Henriksson får då troligtvis återgå till sin vänsterbacksposition.

Samma tid fast i södra Tyresö, spelar Hanvikens SK sin sista hemmamatch för säsongen mot topplaget FC Stockholm Internazionales stjärnstarka lag Så de som vill se den gamla Hammarbybacken Jose’ Monteiro i aktion igen får ta er till Trollbäckensborna IP.

Tyresös herrlag befinner sig på bortamatch i den inte så avlägsna orten Bagarmossen där man möter BKBK i en mycket viktig match. BK ligger en poäng för Tyresö som fått allvarligt mycket grus i maskineriet, efter en lysande fin säsongsstart. Nu gäller det att knappa in på de övriga lagen i toppen så att man har ett så bra utgångsläge som möjligt inför höstsäsongen.
Avspark på Kärrtorps IP är givetvis 14:00

I Division 7I spelar Granöngsringens FC vårsäsongenS sista match borta mot Torö FF på Kvarnången på lördag. Avspark är hör och häpna klockan 14:00.

Foto: TN Niklas Wennergren | Julia Salheim Henriksson vänsterback i Tyresö FF känner sig på gång.

Dela