Söndagen den 10 december 2023 - klockan 22:13

Sport i helgen


Niklas Wennergren 2023-10-20

Heta närkamper i matchen mellan Älta IF och TFF
Bild:Andreas Deimert
Heta närkamper i matchen mellan Älta IF och TFF

I vanlig ordning finns det många spännande sportevenemang att bevaka i Tyresö under den kommande helgen. Här kommer ett axplock.Lördagen bjuder på topphandboll från Allsvenskan och dubbelmöte mellan OV Helsingborg och Tyresö Handboll. Både för damer och herrar. Vill man av någon anledning inte åka 60 mil till Helsingborg så går det utmärkt att även här se matcherna via Solidsports sändningar.

Avkast: 14:00 för herrarna och 16:00 för damerna.

På Tyresövallen bjuder lördagen på spännande kvalfotboll mellan Tyresö FF och Hargs BK från Nyköping. TFF förlorade olyckligt den första matchen mot Älta IF och griper här det sista halmstrået. Sen avspark blir det också, 17:00.

På söndag får man ta buss och tunnelbana till Sockenplan för att se ett regelrätt derby mellan Enskede IK och Tyresö FF i damernas Division 1. TFF kommer till spel med en Elsa Bengtsson i högform (tre kassar senast) och går vid vinst om EIK.

Avspark: 16:00


Den sena avsparken i Damettan gör att man hinner se TTIBKs herrar möta Järfälla/Bele i Innebandyallsvenskan. Matchen spelas i Tyresöhallen och startar 13:00.

Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter