Lördagen den 16 februari 2019 - klockan 16:06

Sport i veckan


2018-01-24

Det finns som vanligt massor med sport att titta på för de som inte har någon större lust att lämna kommunen.

Redan ikväll så bjuds det på förstklassig ishockey i Tyresö Ishall när Tyresö/Hanviken Hockey möter serieledarna Nyköping Gripen i HockeyEttan Vår. THH har fått bokföra ett par tunga förluster efter den glamorösa segern mot Nacka HK. Laget är i starkt behov av stöd från läktaren och ställ dig frågan, vad gör du egentligen hemma en onsdagkväll? 

24:e januari
THH - Nyköping Gripen
Nedsläpp: 19:00 (onsdag)

Vill man se årets första träningsmatch i fotboll så går man till Bollmoravallen/Tyresövallen och kollar in när Tyresö FF möter Täby FK. Troligen så får vi se nyförvärvet Joel Embring i sin nya tröja.

27 januari
TFF - Täby FK
Avspark: 13:45

Handboll blir det på lördag när serieledarna Varberg kommer på finbesök. Tuff match givetvis men ställ dig frågan "vad gör du egentligen på en lördagseftermiddag?" Det vore kul att se hallen ordentligt fylld och sporra de gulröda till stordåd.

27 januari
TH - Varberg
Avkast: 16:15 (lördag)

Tisdag om en vecka så är det dags för handbolldamerna i sin fortsatta jakt på uppflyttning till SHE. Tyresö möter då anrika GT Söder i ett rejält Stockholmsderby. Förra gången så avgick tjejerna med segern men varje match är en ny match. 

30 januari
TH - GT Söder
Avkast: 19:00

Niklas Wennergren

Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter