Lördagen den 30 maj 2020 - klockan 19:46

Toppfotboll i sommahettan


2018-06-28

Bild:Claus Meyer meypics.se

Visst blir man fullmatad med härlig fotboll under VM i Ryssland, troligen så sugen att man vill ha the real thing. Med Allsvenskans uppehåll så är det svårt att hitta toppmatchen, men ikväll så finns möjligheten i alla fall.

Tyresö FF och BP drabbar samman klockan 20:00 på Tyresövallen, och det är ett revanschsuget TFF som kommer till match. Den snöpliga och orättvisa uddamålsförlusten i våras sitter fortfarande etsad på tränare Caroline Sjöbloms näthinna.

- Ja vi känner nog alla att vi inte kom upp i den standard som vi ville när vi mötte BP i våras. Det var en match som hade högt tempo och svängde rejält mellan lagen. Jag tror revanschlusten är stor hos våra tjejer då vi inte fick ut det vi ville på Grimsta, samtidigt som vi åkte på ett onödigt baklängesmål under slutminuterna av matchen, säger ”Carro” till klubbens hemsida.

Inga värre skador mer än några förkylningar rapporteras så missa inte chansen att se TFF ta nästa steg mot Elitettan.

Hur gör man?

Japan - Polen och Senegal - Colombia startar klockan 16:00 så man ser dessa på O’Learys i centrum. Därefter så har man tid att äta middag i lugn och ro. Det kan man göra på vilket ställe som helst. Mästargrillen, kebaben vid foodcourten, BK om man vill köra imperialistiskt eller varför inte på Green Bull? Därefter så promenerar man ned till Tyresövallen, köper dubbla koppar kaffe. En till dig och en till din käresta, för att stärka klubbkassan. Därefter kan man njuta i solen.

Niklas Wennergren

Skriv utMest lästa

Nytt nummer av Tyresö nyheter